OM NÄTVERKET

NÄTVERKET FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG

Att vara ung och företagare är ofta en utmaning då man har en idé och tusen frågor. Man behöver kanske hjälp med kontakter, att testa sin idé eller att bara våga köra. Vi är nätverket för unga och drivna entreprenörer i Värmland. Som medlem i nätverket får du ett sammanhang där du utvecklas både som person och företagare. Du får stöttning, värdefulla kontakter och inspiration. Dessutom har vi väldigt roligt ihop!

VARJE MEDLEM ÄR VIKTIG

Vår vision är att bli det självklara nätverket för unga entreprenörer i Värmland. Alla unga (ca 18-35 år) entreprenörer är välkomna oavsett var du är i din process. Kanske har du startat företag, är på väg att starta eller kanske har du bara en idé men vet inte riktigt hur och när. Nätverket finns till för att utveckla och hjälpa varandra som entreprenörer. Vi vill lyfta fram alla våra medlemmar och visa upp den kompetensen som finns i nätverket. Varje medlem är viktig, nybörjare som redan etablerad!
Nätverket startade 2014 och drivs ideellt av medlemmarna. Vår arbetsgrupp jobbar med innehåll, marknadsföring och utveckling av nätverket men alla medlemmar uppmuntras till att ge önskemål och får delta i processen om de vill.

SNABBA FRÅGOR & SVAR

Har du fler frågor?

MAILA OSS

BILDER & ÖGONBLICK

KONTAKTPERSONER

Vi är många i  Nätverket, därför har vi några kontaktpersoner som man kan vända sig till i första hand så ser vi hur vi kan hjälpa till eller föra vidare kontakten till andra i Nätverket. Kontakta oss via hej@ungnatverk.se eller ring Amelie, en av våra kontaktpersoner, på 070-640 18 00

  Amanda Norberg
Kontaktperson
Amelie Malmberg Carlsson
Kontaktperson
  Hanne Edvinsson
Kontaktperson
  Marko Tosic
Kontaktperson